11 Aralık 2018 Salı

Yüksekokulumuzda "Asim'in Neslinden Çanakkale'ye Selam Olsun" Adlı Konferans Düzenlendi

23 Mart 2017 Perşembe 17:26 tarihinde eklendi | 1056 defa okundu
Okulumuz Gelendost Meslek Yüksekokulu tarafından vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı milli marşımız, kurtuluş destanımız İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıldönümü vesilesiyle bir program düzenlendi.

Okulumuz Gelendost Meslek Yuksek okulu tarafından vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı milli marşımız, kurtuluş destanımız İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıldönümü vesilesiyle bir program düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda gerceklesen etkinlikte "İstiklal Marşı her ne kadar Mehmet Akif’in kaleminden yazıya dökülmüş olsa da bir milletin duygu ve düşüncelerinin ortak ifadesi, milli mütabakat metnidir.” diyen Önder Saatçi İstiklal Marşının dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatacak bir eser olduğunu ifade etti.