Dersin Adı |
Dersin Kodu |
Sınıfı |
Dönemi |
Dersin AKTS/KREDİSİ |
Psikolojiye Giriş |
IKY-101 |
1 |
1 |
4/3 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ATA-160 |
1 |
1 |
2/2 |
Türk Dili I |
TUR-170 |
1 |
1 |
2/2 |
İngilizce I |
ING-101 |
1 |
1 |
2/2 |
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri |
IKY-203 |
2 |
1 |
5/3 |
Kamu ve Özel Kesim İlişkileri |
IKY-237 |
2 |
1 |
3/3 |
MYO Ortak Seçmeli Ders ( Girişimcilik ) |
UOS-800 |
2 |
1 |
3/2 |
Ticari Belgeler |
MUV-103 |
1 |
1 |
3/2 |
Genel İşletme |
MUV-107 |
1 |
1 |
3/3 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ATA-160 |
1 |
1 |
2/2 |
İngilizce I |
ING-101 |
1 |
1 |
2/2 |
Türk Dili I |
TUR-170 |
1 |
1 |
2/2 |
Vergi Hukuku |
MUV-203 |
2 |
3 |
3/2 |
E-Ticaret |
MUV-233 |
2 |
3 |
3/2 |
Araştırma Yöntemleri ve Teknikleri |
MUV-237 |
2 |
3 |
3/2 |
MYO Ortak Seçmeli Ders (Girişimcilik ) |
UOS-800 |
2 |
3 |
3/2 |
Türk Dili I |
TUR-170 |
1 |
1 |
2/2 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ATA-160 |
1 |
1 |
2/2 |
İngilizce I |
ING-101 |
1 |
1 |
2/2 |
Biyoloji |
GIT-109 |
1 |
1 |
2/2 |
Gıdalarda Temel İşlemler |
GIT-107 |
1 |
1 |
3/2 |
Beslenme İlkeleri |
GIT-215 |
2 |
1 |
3/3 |
Gıda Ambalajlama Teknolojisi |
GIT-217 |
2 |
1 |
3/3 |
MYO Seçmeli Ders |
UOS-800 |
2 |
1 |
3/2 |
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler |
ECZ-0107 |
1 |
1 |
2/2 |
Tıbbi Terminoloji |
ECZ-0111 |
1 |
1 |
3/3 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ATA-160 |
1 |
1 |
2/2 |
İngilizce I |
ING-101 |
1 |
1 |
2/2 |
Türk Dili I |
TUR-170 |
1 |
1 |
2/2 |
Kozmetik Ürünler |
ECZ-0205 |
2 |
1 |
3/3 |
Temel Anotomi Bilgisi |
ECZ-0211 |
2 |
1 |
3/3 |
MYO Ortak Seçmeli Ders ( Girişimcilik) |
UOS-800 |
2 |
1 |
3/2 |