23 Temmuz 2019 Salı

GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN “EBRU SANATININ TARİHİ VE UYGULAMALARI” ADLI KONFERANS

24 Nisan 2019 Çarşamba 15:51 tarihinde eklendi | 129 defa okundu

Gelendost Meslek Yüksekokulu tarafından “Ebru Sanatının Tarihi ve Uygulamaları” adlı konferans düzenlenmiştir. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Halit ÖZDAMAR ve Öğr.Gör. Erkan GÜRDAL tarafından verilen konferansta; Ebru Sanatı ve tarihçesi hakkında bilgiler verilmiştir. Konferansın devamında akademik personel, idari personel ve öğrenciler tarafından Ebru denemeleri uygulamalı olarak gerçekleştirilmiştir.

Büyük beğeni toplayan etkinlik sonunda Gelendost Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Hüsnü Ünlü konuşmacılara teşekkürlerini ileterek plaketlerini takdim etmişlerdir.