23 Temmuz 2019 Salı

Gelendost MYO 2018-2019 Akademik Kurulu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

07 Kasım 2018 Çarşamba 20:28 tarihinde eklendi | 313 defa okundu
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gelendost Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin FAKİR bugün Yüksekolumuza ziyarette bulundular. Ziyarette Gelendost MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömer Karabıyık, okulun idari ve akademik personelle ilgili bilgiler verdi. Ayrıca okulun fiziki durumu ilgili birimler gezilerek gözden geçirildi. Daha sona akademik personelle tanışıldı ve akademik kurul ile birlikte öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER okul ve yaşamla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Gelendost ziyaretleri kapsamında İlçe kaymakamı ve belediye başkanına nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi.